Norta XRTRA L4000 Dames 2016

Prijs €2.609

Profile Pauwels
Contacteer Profile Pauwels

Beschrijving

Ga naar Profile Pauwels in Lommel en laat je informeren over deze XRTRA L4000 Dames van Norta. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met deze fietsspecialist om deze elektrische fiets gelijk te bestellen.

Bijzonderheden

  • Type versnelling: Naafversnelling
  • Frame materiaal: Aluminium
  • Bagagedragers: Achteraan
  • Vermogen motor: 400W
  • Motorfabrikant: NuVinci
  • Type vering: Vork- en zadelvering
  • Vorm frame: Trapez

Productspecificaties

Voor 2016 presenteert Norta de L-Serie: een gloednieuwe reeks sportieve e-bikes met derailleurversnellingen.
Met een fiets uit de L-Serie kun je elke helling aan, op eigen kracht of met de hulp van de krachtige elektrische motor. Alle e-bikes uit de L-Serie zijn uitgerust met een sterke 36V 13.4Ah (482Wh) ‘down-tube’-batterij.

Ontdek de verrassende sensatie van comfortabel elektrisch fietsen. Bij alle XTRA-modellen voor 2016 wordt de motor centraal bij de trapas in het frame gei?ntegreerd. Hierdoor krijgt de fiets een zeer gunstig zwaartepunt, wat erg voordelig is voor de stabiliteit. De motor weegt slechts 3.9 kg en is door zijn compacte bouw bijna onzichtbaar. Bovendien werkt het aandrijfsysteem uiterst stil, zodat het van buitenaf nauwelijks opvalt. Met een maximaal moment van 50Nm en een krachtige 36V-batterij is de kleine centrale motor de sterkste in zijn klasse, voor maximaal comfort en een ongeziene efficie?ntie.

Vraag in de winkel naar beschikbaarheid van andere kleuren.

N.b.: afbeelding is herenmodel als voorbeeld.

- Alu 6061 frame + alu, regelbare, verende voorvork
- Alivio 9 derailleurversnellingen
- Magura hydraulische remmen HS11
- Sportieve banden Schwalbe Hurricane 700x40
- Shimano pedalen PD-T420
- Verende zadelpen
- Gewicht: 21,5 kg

Winkelinformatie

Bij Profile Pauwels in Lommel staan Erwin & zijn team garant voor een uitstekende service & advies. In dit Scott Testcenter kan je uiteraard alle soorten fietsen van Scott vinden. Daarnaast verdeelt Profile Pauwels ook nog de merken Batavus, Thompson, Jools, Norta & Stromer. Je kan er dus niet alleen terecht voor racefietsen en mountainbikes, maar uiteraard ook voor elektrische fietsen en stadsfietsen!
Openingsuren:
Di - Wo - Do - Vr
8u30 tot 12u00 - 13u00 tot 18u30
Za
8u30 tot 12u00 - 13u00 tot 17u00
Ma - Zo
gesloten